LRTimelapse by 760D

qDslrDashbord error reports
Joeyeung
Posts: 2
Joined: 11 Jan 2017, 14:21

LRTimelapse by 760D

Postby Joeyeung » 12 Jan 2017, 00:22

Dear all,

I bought both ios and android version. Both are work by 6D but when I use it by 760D, problem occurred.

When I press "capture sample", it takes photo but cannot download to my phone and hence cannot use "Auto Holy Grail". Normal capture and Interval are worked. Any one knows what happen?

OTG connection is even worser. The app force close.....

Anyone can help on this case? Please help.

hubaiz
Site Admin
Posts: 934
Joined: 27 Jan 2015, 18:58

Re: LRTimelapse by 760D

Postby hubaiz » 12 Jan 2017, 06:10

The upcoming V3.5.3 will have fixes that improve the Canon communication and also the USB OTG connection.
Please contact me with the support email.

Joeyeung
Posts: 2
Joined: 11 Jan 2017, 14:21

Re: LRTimelapse by 760D

Postby Joeyeung » 16 Jan 2017, 02:37

Please check your mailbox support@dslrdashboard.info. Thanks.


Return to “Error reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests