no ISO ramping on holy grail

qDslrDashbord error reports
Post Reply
mysticalpics
Posts: 4
Joined: 14 Oct 2018, 23:34

no ISO ramping on holy grail

Post by mysticalpics » 14 Oct 2018, 23:54

i got no iso ramping in holy grail.
tested on 2 different setups
both canon eos6d via wifi
qdsrldashboard both on android (smartphone and tablet)

shutter via other remote delay = 34s
sunset

shutterspeed up to 30s, but after that cam stays on iso 100.
max iso = 1600

no idea whats wrong, had the same issue yesterday
the cams stays in iso100
cam setup mode M
imagetransfer jpg M (1920x1080)
focusmode M

hubaiz
Site Admin
Posts: 1703
Joined: 27 Jan 2015, 18:58

Re: no ISO ramping on holy grail

Post by hubaiz » 15 Oct 2018, 06:33

I would say that the 34s is not enough, try with 35s eventually 36s just to see if that works.

mysticalpics
Posts: 4
Joined: 14 Oct 2018, 23:34

Re: no ISO ramping on holy grail

Post by mysticalpics » 15 Oct 2018, 10:10

ok thanks... ill try that tonight to 40s

first i thought so, but im wondering why shutterspeed ramping works and iso not. thought kind of misconfiguration, thats why i did the setup on another cam/smartphone.

mysticalpics
Posts: 4
Joined: 14 Oct 2018, 23:34

Re: no ISO ramping on holy grail

Post by mysticalpics » 15 Oct 2018, 19:04

wuhuuuu..yessss... 40s solved the problem!

but 35s will work as well... thats my settings from earlier timelapses, which all worked fine...
thanks man... spent so much time to find the problem.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests