Search found 4 matches

by steftec
19 Jun 2016, 04:18
Forum: Error reports
Topic: Focus stacking not working
Replies: 27
Views: 20281

Re: Focus stacking not working

Just try to set the menu-points a1 and a2 to the options "Release". Then it should work. Hi. Thx for the response. I've tried it. But the focus didnt changed. Settings: Number of pics:5, Focusstep: 300, Direction: Infinity, Start on FP1 (with no FP2), Shutterpriority: Release. I get 5 identical pic...
by steftec
10 Jun 2016, 01:56
Forum: Error reports
Topic: Focus stacking not working
Replies: 27
Views: 20281

Re: Focus stacking not working

Hi Guys. I'm using QDslrDashboard with the TP-Link router on my D700 and D300s. And im happy with that solution. I've read all posts on this topic, tried out several times. Focus bracketing dont work for me on both cams. In one of the posts on this topic means hubaiz is workin on a solution for D700...
by steftec
12 Nov 2015, 20:14
Forum: Error reports
Topic: QDSLRDASHBOARD on Os X 10.11 El Capitan
Replies: 6
Views: 11350

Re: QDSLRDASHBOARD on Os X 10.11 El Capitan

I tried it out several times with my both cams via usb (1st start QDslrDashboard then turn the cam on).
The only thing what QDslrDashboard is doin: it says "USB DSLR Device Connected".
No other function.
by steftec
11 Nov 2015, 18:37
Forum: Error reports
Topic: QDSLRDASHBOARD on Os X 10.11 El Capitan
Replies: 6
Views: 11350

Re: QDSLRDASHBOARD on Os X 10.11 El Capitan

Same here. Tested with 0.29 and 0.3beta. QDslrDashboard found the camera (D700+D300s) which i have connected via usb. But no function. If i connect via TP-Link MR3040 it works fine. It seems there must be a problem of usb connection (which i need on my studio). On OSX Yosemite it worked via usb.