Page 2 of 2

Re: Canon EOS R

Posted: 20 May 2019, 11:17
by lichtakrobat
Is there any news to support the Canon EOS R?

Re: Canon EOS R

Posted: 20 May 2019, 15:01
by hubaiz
I did some fixes for the upcoming version (V3.5.9)

Re: Canon EOS R

Posted: 04 Jun 2019, 19:08
by lichtakrobat
For an update, does the app have to be deleted and then reinstalled each time? Or is there a way to automatically download qDSRLDashboard from the store?
How do I know if an update is available?
Maybe it's easier to switch sometime to the App ControlMyCamera?

Re: Canon EOS R

Posted: 02 Jul 2019, 19:17
by fnachtwey
Hello hubaiz,

I`ve installed the new Version of ControlMyCamera (1.0.2) and unfortunatelly I´ve got the same problems like Karlsruher described on 15th December 2018(https://dslrdashboard.info/phpBB3/viewt ... 2699#p7601) with the LRTimelapse mode. If I'am taking a picture, the camera Shows the Err 70 on the screen. Does anybody else have the same problem in the newest Version??

If you need somebody to help you to debug the Version, I will try to do my best. Please let me know.

Kind regards
Frank

PS: For the last two month I had a Canon EOS RP and with this camera, the LRTimelapse mode worked very well. So I hope, that it will be possible in the future to use the LRTimelapse mode in a further version of ControlMyCamera for the EOS R, too. Thanks already for your support and engagement!!!

Re: Canon EOS R

Posted: 03 Jul 2019, 05:09
by hubaiz
Can you try and use the SD card that you have in RP in R?

Re: Canon EOS R

Posted: 04 Jul 2019, 08:29
by fnachtwey
I´ve used the same SD Card, that I used in the RP, but there´s still the same ERR070. I´ve tried different SD-Cards (also Micro-SD-Cards) with different writing Speed (up to 150 MB per second), but with all SD-Cards I´ve got the same error. The camera allways take the Picture and a few seconds later the error comes up. The camera take the picture, but then, when the camera is trying to download the picture to the phone to analyse ist, there might be Problem?!