Connecting to Nikion D3500

Open discussion about photography, qDslrDashboard
Post Reply
knight785
Posts: 2
Joined: 22 May 2019, 02:42

Connecting to Nikion D3500

Post by knight785 »

Hi, I just got D3500 and I was looking around to see if there is any way I can take time lapse on it for, then I came across qdslrdashboard, and I installed the windows app. However, when I went to connect my camera it didn't work. I tried w/ USB cable too but no luck. Any suggestion?

hubaiz
Site Admin
Posts: 1812
Joined: 27 Jan 2015, 18:58

Re: Connecting to Nikion D3500

Post by hubaiz »

Please try this newer build: http://bit.ly/2VFoz6m

knight785
Posts: 2
Joined: 22 May 2019, 02:42

Re: Connecting to Nikion D3500

Post by knight785 »

Hey, so downloaded the newer version, but still, it's not working, can you please provide step by step process of connecting to a camera? I would appreciate that.

hubaiz
Site Admin
Posts: 1812
Joined: 27 Jan 2015, 18:58

Re: Connecting to Nikion D3500

Post by hubaiz »

Install the WinUSB driver by following the instructions here: https://dslrdashboard.info/windows-inst ... sb-driver/
Start qDslrDashboard
Connect your camera with USB to your PC
In qDslrDashboard press the 'USB' button (first from left).

t0rian
Posts: 1
Joined: 12 Apr 2020, 18:08

Re: Connecting to Nikion D3500

Post by t0rian »

hubaiz wrote:
23 May 2019, 06:38
Install the WinUSB driver by following the instructions here: https://dslrdashboard.info/windows-inst ... sb-driver/
Start qDslrDashboard
Connect your camera with USB to your PC
In qDslrDashboard press the 'USB' button (first from left).
Thank you very much, just registered to say it worked very well =)

Post Reply