Need a help

Open discussion about photography, qDslrDashboard
Post Reply
1Tap
Posts: 1
Joined: 26 Aug 2019, 10:51

Need a help

Post by 1Tap » 26 Aug 2019, 10:58

Hi!

This is an ongoing problem for me that I've had on multiple cameras and can't figure it out. I am trying to use an external intervalometer with qDSLR Dashboard (not qDSLR Dashboard's intervalometer).

The problem I am frequently having is that qDSLR Dashboard when plugged in, takes over all control of the camera and shuts off any intervalometer working on the camera. To make it more complicated, sometimes it doesn't.

But I need to find a reliable way of getting an external intervalometer and qDSLR Dashboard to work together. Anyone else had this problem?

Thanks.

smithclarkson01
Posts: 1
Joined: 15 Sep 2019, 22:27

Re: Need a help

Post by smithclarkson01 » 15 Sep 2019, 22:29

Hello,
I also have this problem ony canon eos 750D with qdslr dashboard v3.5.9 and others, it doesnt matter if i use a cable intervallometer or a wireless.
Would be great if you could help me!

Greets

wlayher
Posts: 24
Joined: 15 Oct 2018, 14:02

Re: Need a help

Post by wlayher » 16 Sep 2019, 09:21

Do you use live view in qDslrDashboard? If you want to use an external intervalometer, you have to switch off live view. If you use the LRtimelapse function within qDslrDashboard, you don't need live view. It works by loading and evaluating the last jpeg.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests